суботу, 13 лютого 2010 р.

СЛУХАЙТЕ РАДІОСЛОВО ПОЛІТИЧНОЇ ПОЧВАРИ ЯНА СІНІЦИНА

*
Випадково нарвався на програму дротового радіо, де проходила заочна дуель між нізвідки з'явившимся білінгвом Яном Сініциним, який до цього не читав газету "Кримська світлиця" і радісно зустрів нове видання, де можна розглядати кольорові картинки, і поважною читачкою і дописувачкою Валентиною Іванівною Чекаліною.
Очевидно, що Ян Сініцин програв із розгромним рахунком, бо ще молодий і надто обмоскалений аби на рівних розмовляти з досвіченими людьми.

але - робіть висновки самі.

Радіо «Крим» Програма «Слово» від 13.02.2010 р. Веде передачу Олександр Польченко
http://www.mediafire.com/?nmmyyx31hmt
6.92 MB

2 коментарі:

  1. Да, Ян, потрепали тебя. Не помогло даже, что со своего русского на украинский попытался перепрыгнуть. Просто, не в языке тут дело, а в позиции и убежденности. А учительница молодец - "гвозди бы делать из этих людей"! Я уважаю газету, у которой такие читатели!

    ВідповістиВидалити
  2. Чекаліна типовий совок. С таким самим фонатизмом вона втокмачувала у голови ображених Богом дітей (треба знати, що бгато років вона працює в інтернаті, де навчаються діти з "затримкою розвитку") постулати єдінствєнно правільного учєнія.

    Такі люди найстрашніші, бо вчасно відчувають зміну коньюктури і не зупиняються ні перед чим. Вони є також найбільшим злом для тої системи цінностей, яку зараз підтримують, бо своїм ідіотичним показним фанатизмом тільки відлякують від тої ідеї притомних людей.

    В тому й полягала приреченість старої світлиці, що вона стала прихистком для таких з дозволу сказати "патріотів", які ще двадцять років тому нищили з ще більшою завзятістю за будь-яку згадту про тих же бандерівців.

    У них е з кого брати приклад. Наприклад, з багато разового перевертня Яворівського, почитайте, його "Безсмертні Кортеліси"...

    ВідповістиВидалити