середу, 10 лютого 2010 р.

Голос кримської українки за Українську "Кримську світлицю"

!
10 лютого 2010 року в прямому ефірі ТРК "Бриз" на ДТРК "Крим" виступав новопризначений редактор газети Леонід Пилунський. Він зробив правильні висновки після вчорашнього ганебного виступу, виглядав добрим дідусем, хоча вимогливі українці телефонували і дорікали за стан газети, до якого довели київські рейдери. Росіянин із Севастополя, дуже дякував Пилунському за нову газету.

Одній із українок не вдалось поставити свої питання в прямому ефірі. Вірус севастопольської цензури добрався і до "Бризу" - якийсь чоловік в редакції російською мовою запитав, про що б хотіла запитати читачка. І не дав можливості поставити запитання Пилунському. Секундний шматочок цієї бесіди прорвався до ефіру.

Нам вдалось віднайти особу, яка телефонувала. Це п. Віра, яка 12 років передплачувала газету, а тепер хворіє від того, що зробили з газетою новітні незаконні хазяї.

Подаємо думки україночки в звуковому файлі.

http://www.mediafire.com/?j2dzzw2ddor

3 коментарі:

  1. Каждый такой комментарий приближает конец незаконному редакторству и дает надежду на справедливость.

    ВідповістиВидалити
  2. Скорее, выглядел он добрым еврейским дедушкой, поучающим глупых хохлов и агитирущим за свою веру в силу множества бессмысленных картинок в газете.

    ВідповістиВидалити
  3. У кожного своє уявлення мети...
    Собакам треба гавкати...
    А каравану йти

    ВідповістиВидалити