середу, 16 червня 2010 р.

НЕ ПЛЮЙ У «СВІТЛИЦЮ»!

Пане Пілунський!

Десь ще на початку року я мав з вами телефонну розмову, коли ви ще часом з’являлися на роботі в захопленій вами редакції «Кримської світлиці». Я хотів тоді написати статтю про післявиборчу ситуацію в Україні, як робив це не раз раніше за попереднього редактора, коли кожен читач на будь-яку тему, що його хвилює, міг висловитися у своїй газеті. Ви тоді заявили, що, мовляв, пиши, але чи пропустить цензура у Києві…
Отакий прийшов у «Світлицю» редактор, але не про це зараз мова. Більшу частину нашої розмови, аж поки я не кинув слухавку, ви присвятили тому, що кляли і поливали брудом свого неправедно звільненого попередника – Віктора Качулу, який нібито займався в редакції всякими махінаціями, був оформлений на трьох посадах і скрізь отримував величезну зарплату, розвів корупцію і сімейність, що за ним тюрма плаче – просто гидко тепер все те згадувати (тому й кинув тоді слухавку).
І от нещодавно я довідався, що відбулась серйозна перевірка у В. Качули (навіть дві, бо була на чиюсь вимогу ще й додаткова), і прокуратура, яка його цілий місяць «трусила», відмовила у відкритті проти Качули кримінальної справи, бо не знайшла у його діях, коли він усе робив для того, щоб виходила і «Кримська світлиця», і «Джерельце», ніякого складу злочину.
Пане Пілунський, чи готові ви і сьогодні повторити мені при свідках всю ту бридоту, яку розносили слідом за своїм київським начальником Сатаренком, що написав на Качулу доноса в прокуратуру? Ви яке взагалі маєте тепер моральне право на нашу «Світлицю» - з такою чорнотою в душі? Як ви своїм читачам, для яких маєте бути в усьому прикладом, можете в очі дивитися?
Покаявся б ти, чоловіче, та пішов собі… Бо яка людина – така і слава, який рухівець – такий і РУХ (де він - твій РУХ у Криму?), який редактор – така й газета. Не марай далі собою нашу «Світлицю»!

З неповагою,
Іван Лук’янович ЛАВТАР,
пенсіонер.
м. Сімферополь.

Немає коментарів:

Дописати коментар